ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
         
Δείτε και άλλους οργονίτες στο www.mystery.gr
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ

 
         
 

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν 21% Φ.Π.Α

 
         

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Ο πρώτος εξειδικευμένος οργονίτης της σειράς. Είναι στο ίδιο μέγεθος με αυτούς της «απλής σειράς», σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου, σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και περιέχει ημιπολύτιμους λίθους σε δύο ή τρεις διατάξεις. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά.

 

100,00 €

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Ένας οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ. αλλά είναι αρκετά πιο βαρύς (200 γραμμ. περίπου) αφού κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και σφαιριδίων χημικώς καθαρού χαλκού εξ’ ολοκλήρου. Συνήθως περιέχει έναν συγκεκριμένο χαλαζία, ενώ είναι σίγουρα από τους πιο όμορφους της σειράς. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. Η πείρα μας έδειξε ότι προτιμάται για θεραπευτικούς και χαλαρωτικούς σκοπούς.

 

120,00 €

ΚΟΥΠΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ένας ακόμα εξειδικευμένος οργονίτης σε μεγάλο μέγεθος, σε σχήμα κόλουρου κώνου, με ύψος 7 εκ. και διάμετρο βάσης 12 εκ.  Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου με σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή. Περιέχει κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους σε διατάξεις τριών έως πέντε επιπέδων. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. 

 

150,00 €

ΚΟΥΠΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

Μόνο κατόπιν παραγγελίας

Ένας μεγάλος οργονίτης που εξειδικεύεται στις δικές σας ανάγκες, σε σχήμα κόλουρου κώνου, με ύψος 7 εκ. και διάμετρο βάσης 12 εκ.  Ενημερώστε μας για το πρόβλημα ή το στόχο σας και θα σας βοηθήσουμε να το λύσετε ή να τον προσεγγίσετε αντίστοιχα πιο εύκολα.

 

200,00 €

ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Μόνο κατόπιν παραγγελίας

Ένας μεγάλος οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου, με ύψος 7 εκ. και διάμετρο βάσης 12 εκ., ο οποίος κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και σφαιριδίων χημικώς καθαρού χαλκού εξ’ ολοκλήρου. Συνήθως περιέχει κρυστάλλους χαλαζία ή/και αμέθυστου ή/και άλλους ημιπολύτιμους λίθους σε δύο επίπεδα.  Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. Λόγω του βάρους του καλύτερα να τοποθετείται στο έδαφος ή στο πάτωμα.

 

500,00 €

ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ turbo

Μόνο κατόπιν παραγγελίας

Ένας μεγάλος οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου, με ύψος 7 εκ. και διάμετρο βάσης 12 εκ., ο οποίος κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και σφαιριδίων χημικώς καθαρού χαλκού εξ’ ολοκλήρου. Συνήθως περιέχει κρυστάλλους χαλαζία και άλλους ημιπολύτιμους λίθους σε τρία έως πέντε επίπεδα.  Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. Λόγω του βάρους του καλύτερα να τοποθετείται στο έδαφος ή στο πάτωμα.

Συνιστάται μόνο για χώρους που απαιτούνται ιδιαίτερα μεγάλα ποσά ενέργειας.

 

1500,00 €

ΤΣΕΠΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Ένας οργονίτης σε μίνι μέγεθος για προσωπική χρήση, αφού μπορείτε να τον έχετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Έχει ύψος 1,5 εκ. και διάμετρο βάσης 4,5 εκ. και κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου, με σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και περιέχει ημιπολύτιμους λίθους.

25,00 €

         
        1 ΣΕΛΙΔΑ:2 3
         
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ