ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
         
Δείτε και άλλους οργονίτες στο www.mystery.gr
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ

 
         
 

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν 21% Φ.Π.Α

 
         

ΠΛΑΚΕ

Ένας οργονίτης μεσαίου μεγέθους, με ύψος 2 εκ. και διάμετρο βάσης 6,5 εκ., ιδανικός και για προσωπική χρήση και για χώρους. Ιδιαίτερα βολικό μέγεθος για τα πόδια του κρεβατιού ή του καναπέ σας, λόγω του μικρού ύψους του. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου και περιέχει ημιπολύτιμους λίθους. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά και σε χρώματα χρυσό, ασημένιο, μωβ, γαλάζιο ροζ.

 

40,00 €

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Ο οργονίτης που «συνδέεται» με το τσάκρα της καρδιάς. Ιδανικός για αισθηματικές υποθέσεις, σε σχήμα τριαντάφυλλου σε ροζ χρώμα, με ύψος 3 εκ. και διάμετρο βάσης 8 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου και περιέχει κρυστάλλους χαλαζία και ημιπολύτιμους λίθους σε δύο επίπεδα. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά.

 

130,00 €

 

ΚΩΝΟΣ

Μόνο κατόπιν παραγγελίας

Άλλος ένας μεγάλος οργονίτης σε σχήμα κώνου αυτή τη φορά, με ύψος 8 εκ. και διάμετρο βάσης 14,5 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου με σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή. Περιέχει κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους σε διατάξεις τριών έως επτά επιπέδων. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. 

 

200,00 €

ΠΥΛΗ

Ένας οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου στο κανονικό μέγεθος, με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ.  Ιδανικός για διαλογισμό και μεταφυσικά ταξίδια. Ιδιαίτερα χαλαρωτικός, αλλά και δυναμικός ταυτόχρονα. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου, έχει σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και μπρούντζου στη βάση και περιέχει ειδικούς χαλαζίες σε ένα ή δύο επίπεδα.

Στη συγκεκριμένη κατασκευή η ενέργεια διαχέεται ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

100,00 €

ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Ένας οργονίτης σε σχήμα κόλουρης πυραμίδας, με ύψος 5 εκ. και βάση 7 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου, έχει σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και περιέχει συνήθως ειδικούς χαλαζίες και ημιπολύτιμους λίθους σε τρία έως πέντε επίπεδα. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά.

 

100,00 €

ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Ένας δυνατός και όμορφος οργονίτης που κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού εξ’ ολοκλήρου και περιέχει συνήθως έναν ιδιαίτερο χαλαζία και ημιπολύτιμους λίθους σε δύο ή τρία επίπεδα. Έχει ύψος 3 εκ. και διάμετρο βάσης 6,5 εκ. Μια ιδιαίτερη κατασκευή που σας δίνει τη δυνατότητα κρατώντας τον να «καθαρίσετε» τα αρνητικά σας φορτία εξωτερικά και εσωτερικά γρήγορα. Ιδανικός για όσους ασχολούνται με ενεργειακά πειράματα και ρέικι.

120,00 €

ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μόνο κατόπιν παραγγελίας

Άλλος ένας οργονίτης που εξειδικεύεται στις δικές σας ανάγκες, με ύψος 3 εκ. και διάμετρο βάσης 6,5 εκ.  Ενημερώστε μας για το πρόβλημα ή το στόχο σας και θα σας βοηθήσουμε να το λύσετε ή να τον προσεγγίσετε αντίστοιχα πιο εύκολα.

150,00 €

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ένας μικρός οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου, με ύψος 1,3 εκ. και βάση 4,3 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή χημικώς καθαρού μπρούντζου, έχει σφαιρίδια χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή, και περιέχει ημιπολύτιμους λίθους. Συνοδεύεται από χρωματιστό δερμάτινο κορδόνι, έτοιμο για να το φορέσετε!

 

25,00 €

 

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

0,00 €

         
        1 2 ΣΕΛΙΔΑ:3
         
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ