Καλησπέρα.
Η είδηση δεν είναι διασταυρωμένη, για αυτό παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι ας μας ενημερώσει.
Φίλη μου την περασμένη εβδομάδα περνώντας από τον Εθνικό Κήπο, αντίκρυσε υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου να έχουν μαζέψει τα άψυχα κορμάκια μερικών ακόμα μαλλιαρών Φυλάκων. Επειδή δεν άκουσα ή διάβασα κάτι ώστε να μου το επιβεβαιώνει, έτσι ώστε να το συσχετίσουμε με τυχόν "άσχετες" εκδηλώσεις ή γεγονότα, παρακαλώ όποιον έχει ακούσει κάτι να το γράψει.
Επίσης, από όσο ξέρω, το Λουτράκι πρωτοπορεί πολύ θετικά και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των φίλων μας αδέσποτων σκύλων, τόσο στην περισυλλογή και διατροφή, όσο και, δυστυχώς όμως, στις στειρώσεις. Οι άνθρωποι εκεί δίνουν μεγάλο αγώνα, με όπως πάντα δυστυχώς, λιγοστά μέσα.
Επειδή κάτι πήραν τα μαλλιαρά, όρθια αυτιά μου για πανέμορφα σκυλιά που υπάρχουν ανάμεσα στους φιλοξενούμενους του κυνοκομείου, θα παρακαλέσω τους οικοδεσπότες μας να μου παραχωρήσουν κάποιον χώρο για να δημοσιεύσω φωτογραφίες τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους Μοναχικούς Αναζητητές θελήσει ένα μαλλιαρό Φύλακα-Συνοδό από όσους δείτε, αναλαμβάνω προσωπικά να του το μεταφέρω από εκεί σε όποιο μέρος της Ελλάδος βρίσκεται.
Υ.Γ. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος μένει σε κάποιο εξωτικό μέρος, όπως π.χ. Χαβάη, Μαυρίκιος κ.ο.κ. αναλαμβάνω και την εκπαίδευση του σκύλου για καμιά δεκαριά χρόνια.
Πέρα από την πλάκα, όμως, ο καιρός για τους αδέσποτους μαλλιαρούς φίλους μας είναι ΤΩΡΑ.