...ή μήπως ξέρει κάποιον που ενδιαφέρεται;
Γεννήσαν οι γάτες μου και κάναν 9 (!!) (οι σκασμένες)...
Τα 2 (ίσως 3) βρήκα ανθρώπους να τα δώσω, αλλά μου μένουν 6 ή 7... Όλα αρσενικά... Ενός μηνός περίπου...
Μπήκα σε ένα forum για γάτες (mycat.gr), για να βάλω μια αγγελία... αλλά με τρόμο διαπίστωσα ότι οι "άνθρωποι" είναι ζόμπι... Night of the Living Dead...
Θεωρούν όλοι χρέος τους να στειρώνουν τα ζωάκια για να τα προστατέψουν... Και postάρουν ό,τι χειρότερο μπορούν για να τρομάξουν τα άλλα ζόμπ... εεε... τους υπόλοιπους "φιλόζωους"...
Το ξέρατε ότι αν το ζωάκι σας φύγει απ' το σπίτι, όταν ανοίξετε τη μπαλκονόπορτα, μπορεί να γυρίσει (αν γυρίσει), έχοντας κολλήσει AIDS ή λευχαιμία ...
Ίσως πρέπει να παραθέσω σε άλλο thread το λινκ κάποια στιγμή... Για εκπαιδευτικούς λόγους...
...
Τεσπα... Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω πμ... Και αν θέλετε ρωτήστε και κανά γνωστό...
Η αμοιβή για όσους βοηθήσουν θα είναι ένα βιβλίο της επιλογής τους από τις εκδόσεις του Locus-7...
Quid pro quo... (Και φυσικά, η ικανοποίηση ότι βοήθησαν...)
(Επειδή τα γατάκια είναι πολλά, δε μπορώ να δώσω πάνω από 20 euros ανά βιβλίο... Θα κοιτάξω μήπως στο μεταξύ σκεφτώ και κανά άλλο bonus...)
Εγώ μένω Αθήνα, αλλά αν υπάρχει ενδιαφερόμενος εκτός Αθηνών ας επικοινωνήσει...