Χαιρετώ!
Την έρευνα σας τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και κυρίως γιατί τη διάβασα μία πολύ περίεργη ημέρα....
Ήμουν στο πανεπιστήμιο μου, στα Γιάννενα, και περίμενα μία συμφοιτήτρια μου. Κάποια στιγμή λοιπόν,
συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που περιμένω κάποιον, τυχαίνει να κάθομαι μπροστά από αυτήν την περίεργη ζωγραφιά που συνοεύεται απο το κείμενο δισκώ (που για να γελάσουμε κιόλας, στην αρχη νόμιζα πως αναφερεται στη μουσική disco
).
αναρωτήθηκα λοιπόν για πρώτη φορά, γιατι κάθε φορα που το κοιτάω νοιώθω περίεργα, σαν να με τρομάζει, ενώ το μόνο που δείχνει ειναι μια απλή ζωγραφια! σαν να με ενοχλουσε καπως. δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς...
Πηγαίνοντας λοιπόν σπιτι μου την ίδια μέρα, βλέπω στον υπολογιστή μου email απο το locus7 με τιτλο"έρευνα δισκω στο κέντρο της αθηνας"
και λεω ειναι δυνατον...?? τι περίεργες συμπτώσεις είναι αυτές???
για να μη πολυλογώ......Βγήκα μια νύχτα μαζί με τον nighthawk και βγάλαμε οτιδήποτε σχετικό υπάρχει στους τοίχους των Ιωαννίνων...Οπότε, ναι, δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα αυτο..
οι φωτογραφίες είναι πολλές. θα θέλατε να τις επισυνάψω? πάντως δεν διαφέρουν και πάρα πολύ απο τις αλλες...