ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
         
 

ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ

 
         
 

Οι οργονίτες χωρίζονται σε δύο βασικές σειρές: την απλή και την εξειδικευμένη.

Η απλή σειρά ακολουθεί την κλασσική συνταγή κατασκευής τους, όπου το μίγμα ρητίνης-ρινίσματος μετάλλου περιέχει ως επί τω πλείστον κρυστάλλους χαλαζία σε ένα ή δύο επίπεδα.

Η εξειδικευμένη σειρά, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος, περιέχει ημιπολύτιμους λίθους ή/και κρυστάλλους σε ένα έως επτά επίπεδα.

Η διαφορά της τιμής της απλής με την εξειδικευμένη σειρά βρίσκεται στο κόστος των διαφορετικών υλικών κατασκευής, καθώς επίσης και στο βαθμό δυσκολίας της κατασκευής. Αναλυτικότερα,  η απλή σειρά αποτελείται από 4  οργονίτες σε 2 διαφορετικά μεγέθη, ενώ η εξειδικευμένη σειρά αποτελείται από 15  οργονίτες σε 9 διαφορετικά μεγέθη. Η εξειδικευμένη σειρά από ενεργειακής πλευράς είναι πιο δυναμική από την απλή και έχει τη δυνατότητα «προσωπικής κατασκευής».

Όσο για τη χρήση τους, παρ’ όλο που μπορούμε να προτείνουμε αρκετούς τρόπους, στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό. Δηλ. αν θα κρατήσετε έναν οργονίτη στο χέρι σας την ώρα που διαλογίζεστε ή αν θα τοποθετήσετε κάποιον κάτω από το κρεβάτι σας ή δίπλα στη τηλεόρασή σας, αφορά καθαρά εσάς.

Οι «πρωτομάστορες» του είδους πάντως αναφέρουν ότι αν θέλετε να ενεργοποιήσετε απόλυτα ένα χώρο (π.χ. το σπίτι σας) τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε έναν οργονίτη στην κεντρική παροχή του νερού ώστε το νερό που θα πίνετε και χρησιμοποιείτε να είναι φορτισμένο με θετική ενέργεια (ο άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσετε τουλάχιστον έναν κάτω από το νεροχύτη σας, το νιπτήρα σας, το καζανάκι σας ή όπου αλλού περνάει νερό), έναν κοντά σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού (π.χ. πάνω στο ψυγείο, δίπλα στο πλυντήριο, δίπλα στην τηλεόραση κ.λπ.) για να μην υποφέρετε από τα ηλεκτρικά ή μαγνητικά κύματα, έναν σε κάθε γωνία του σπιτιού για να προστατεύεται ο χώρος από κάθε είδους ενεργειακή ρύπανση, έναν στο κομοδίνο σας ή κάτω από το κρεβάτι σας για να έχετε αναζωογονητικό και ήρεμο ύπνο, τέσσερις στις τέσσερις πλευρές του σπιτιού (εξωτερικά), κοντά στα φυτά του κήπου σας και κατ’ επέκταση γύρω στη γειτονιά σας, τη συνοικία σας, την πόλη σας κ.λπ.

Πήρατε μία ιδέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τοποθετήσετε τόσους οργονίτες γύρω σας άμεσα ή θα τοποθετήσετε κάποιον πάνω στην ηλεκτρική κουζίνα, μέσα στο τζάκι ή μέσα στο νερό που κυλά στην παροχή σας (αυτό άλλωστε είναι απαγορευτικό).

Η πείρα μας έχει δείξει ότι τα μικρότερα μεγέθη είναι για κάθε χρήση, απλά διαλέγετε το πόσο δυναμικό θέλετε το κάθε κομμάτι, ενώ τα μεγάλα μεγέθη είναι πιο ιδανικά για χώρους, δηλ. έναν μεγάλο οργονίτη μπορείτε να τον τοποθετήσετε πίσω από την πόρτα της εισόδου σας για να μπαίνει πάντα θετική ενέργεια στο γενικό χώρο σας, πάνω σε ένα τραπέζι σε χώρους υποδοχής ώστε όλοι οι επισκέπτες σας να ενεργοποιούνται από τη θετική ενέργεια, σε δυνατά αρνητικά σημεία που ίσως γνωρίζετε μέσα σε κάποιο χώρο, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για να ταξιδεύετε μέσα σε ένα κύμα θετικής ενέργειας κ.λπ. Αντίστοιχα τα μικρότερα μεγέθη μπορούν να πάρουν θέσεις σε γωνίες, στο κομοδίνο σας, πάνω στο γραφείο σας ή δίπλα στον υπολογιστή σας ή την οθόνη σας, κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές όπως π.χ. δίπλα στην τηλεόραση ή πάνω από το ψυγείο. Επίσης μπορείτε να τα κρατάτε στα χέρια σας όταν διαλογίζεστε ή όταν θέλετε χαλαρώνοντας να ισορροπήσετε κάποιο ενεργειακό πεδίο σας  ή να κατευθύνετε τη θετική ενέργεια που απορρέει. Πρακτικά λοιπόν αν θέλετε να ενεργοποιήσετε απόλυτα το χώρο ενός κανονικού δωματίου θα χρησιμοποιήσετε έναν ή δύο μεγάλου μεγέθους (συναρτήσει πάντα του χώρου) ή αντίστοιχα θα χρειαστείτε τέσσερις ή περισσότερους μικρότερου μεγέθους.

Το βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι οργονίτες έχουν την τάση να λειτουργούν σε πλέγμα, οπότε ακόμα και αν διαθέτετε μόνο έναν, αυτός λειτουργεί και σε πλέγμα με τον αμέσως κοντινότερο. Όσο πιο πυκνό το πλέγμα, τόσο το καλύτερο.

Ένα απλό τεστ που προτείνουμε για να κατανοήσετε τη λειτουργία τους, είναι να τοποθετήσετε ένα ποτήρι με νερό πάνω σ’ έναν οργονίτη για 15΄-30΄ λεπτά (συναρτήσει του χώρου). Πιείτε το και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά στη γεύση, ενώ συγχρόνως θα χαρίσετε στον οργανισμό σας μια γερή δόση θετικής ενέργειας.

Εκτός από τη βασική λειτουργία των οργονιτών που είναι η πρόσληψη της DOR και η απελευθέρωση της ΟR, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε και για ειδικότερους σκοπούς, όπως π.χ. να αποκτήσετε έναν οργονίτη που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε ένα ψυχολογικό, αισθηματικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Η χρήση αυτή στηρίζεται στο είδος των υλικών που χρησιμοποιούνται, αφού ως γνωστόν οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι χαρακτηρίζονται από διάφορες ιδιότητες που σε μια συνδυασμένη διάταξη μας δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βρείτε τον οργονίτη που σας ταιριάζει και αφήστε τον να σας χαρίσει τη βοήθειά του, γνωρίζοντας εξαρχής ότι αφού στηρίζονται στην ενέργεια της ζωής λειτουργούν μόνο με θετικές αξίες όπως η αγάπη, η αλήθεια, η δικαιοσύνη κ.λπ.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε κοντά σας για κάθε τυχόν απορία ή ερώτηση που μπορεί να έχετε. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ή να θέσετε οποιονδήποτε προβληματισμό σας. Η πείρα μας είναι στη διάθεσή σας.

 
         
  Δείτε και άλλους οργονίτες στο www.mystery.gr  
         
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ