ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
         
Δείτε και άλλους οργονίτες στο www.mystery.gr
 

ΑΠΛΗ ΣΕΙΡΑ

 
         
 

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν 21% Φ.Π.Α

 
         

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Ένας μικρός οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου και περιέχει συνήθως κρυστάλλους χαλαζία ή/και γρανάτη, αμέθυστου, αιματίτη και άλλους. Στη συγκεκριμένη κατασκευή η ενέργεια διαχέεται ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

12,00 €

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΣΠΕΙΡΑ

Ένας μικρός οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου και περιέχει συνήθως κρυστάλλους χαλαζία ή/και γρανάτη, αμέθυστου, αιματίτη και άλλους. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά.

 

15,00 €

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ- ΚΟΠΕΡΑΚΙ

Ένας μικρός οργονίτης σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 4,5 εκ. και διάμετρο βάσης 6 εκ. Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου, χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και περιέχει συνήθως κρυστάλλους χαλαζία ή/και γρανάτη, αμέθυστου, αιματίτη και άλλους. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. Μία πιο δυναμική μορφή οργονίτη για όπου θελήσετε να τον χρησιμοποιήσετε.

 

20,00 €

ΚΟΥΠΑ

Ένας οργονίτης σε μεγάλο μέγεθος, σε σχήμα κόλουρου κώνου με ύψος 7 εκ. και διάμετρο βάσης 12 εκ.  Κατασκευάζεται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος αλουμινίου ή/και μπρούντζου, χημικώς καθαρού χαλκού στην κορυφή και περιέχει συνήθως κρυστάλλους χαλαζία ή/και αιματίτη και άλλους. Προσφέρεται με σπείρα τύπου SBB coil, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και κατεύθυνση της ενέργειας προς μία πλευρά. Το μέγεθος αυτό χαρίζει μεγαλύτερη εμβέλεια και είναι ιδανικό για χώρους υποδοχής.

 

80,00 €

 

 

 

         
        ΣΕΛΙΔΑ:1 2 3
         
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ